< Terug naar de voorpagina <

The most scary night in my life!

Dit bericht van Sanne is automatisch gekopieerd vanuit haar weblog. Klik hier om het origineel te bekijken.


Gister ben ik naar HOUNTED HOUSE geweest!

Dat zijn mega spookhuizen en het is zo engSmile!Ik ben niet snel bang maar ik ben me de Hell geschrokkenSmile!

Het was in Kansas City dus dat is z'n 15 minuten rijden maar we hadden de verkeerde afslag. En we hadden echt knijterharde muziek uit de speakers komen en Peter had de auto van ze vader dus z'n vet luxe ding. En de raampjes naar beneden en wij vet swingen in die auto.

Ineens zitten we in die negerbuurt en worden we vet aangekeken. 5blanke teeners in een foute buuurt. Dus snel alle raampjes moesten omhoog. Naja het was wel grappig en we hebben het na een half uur ofzo gevonden.Die spookhuizen zijn zo #@*% eng je loopt serieus achterelkaar echt in een treintje en het is zo engSmile Maar wij waren met ze 15 en je mag maar met 7tegelijk naar binnen. Dus we hadden 2groepen van 6 en de laatste groep was 5. Dus wij in de laatste groep en het was zo engSmile Je schrikt je echt dood. En je gaat door allemaal kamers en er komen dingen uit de muur op je af en er zijn echte mensen met kettingzaag en het is niks in vergelijking met sppookhuizen bij onsSmile

En er moest zelfs iemand huilen zo eng was hetSmile Het duurde een uurSmile En het was zo gaaf! Je krijgt zoveel adrenaline!

Daarna zijn we nog naar een andere geweest eerst in 'the Beast' en daarna naar 'the edge of hell' het was zo engSmile Want je bent in een kamer en ineens gaat de vloer bewegen en vallen er mensen naar beneden maar iemand wist dat dus zij dat we ons ergens aan vast moesten houden dus niemand viel gelukkig want dan ben je al bij het eind ofzo. Oh en voor de poort van de hemel/hell staat een engel en die zend je naar de hemel of de hell.

En we hadden op elkaar gewacht ergens dus we waren met ze 15 het ging echt zo hemel,hemel,hemel, (Sanne) hellSmile , hemel, hemel, hemel, hell! Dus ik zat echt WTFSmile Nu moet ik hier in me eentje door! Gelukkig samen met Clark maar die was ook bang jongenSmile Alle jongens waren ook superbang! En iedereen was aan t gille heb bijna geen stem meer! Maar het was zo gaafSmile!En daarna zijn we naar Laurens huis gegaan die heeft een megahuis bijna een kasteelSmile Met echt een mega zwembad en zwembadhuis met 2 verschillende kleedkamers allemaal in griekse stijl en echt zo mooiSmile!

En haar kamer is HUGDESmileAls je meer wilt weten over hounted houses kan je ook ffe kijken op: [http://www.hauntworld.com/index.cfm] als je wil zien wat het is.Maar goed ik moet even huiswerk maken!

XxSanne Postma (28-9-2008)
sanne.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.200.27.215
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.