< Terug naar de voorpagina <

Michigan University

Dit bericht van Sanne is automatisch gekopieerd vanuit haar weblog. Klik hier om het origineel te bekijken.


Hey allemaalSmile

Ik zit nu in MichiganSmile

Het is zo geweldig! Allison woont hier op campus in z'n cool huis. Met 4 huisgenoten. Ze hebben allemaal een eigen kamer en zij heeft ook de kelder als 'studeerkamer' het is zo gaaf. De campus is zeg maar even groot als Bergen.

Het is een dorpje met alleen maar jongeren!

Het is zo gaaf, je kan je troep lekker laten liggen en opruimen wanneer jezelf wilt, feesten niemand die zegt dat je naar bed moet, de muziek zo hard als ie kan! geen boze buurman die klaagt dat het zachter moet. Maar een buurman die probeert zijn muziek harder op te pumpe! Het is echt geweldig.Vanmiddag was er een footballgame. Iedereen dressed up in de kleuren van de school, en voordat de game begint ga je naar een furturnity huis wij gingen naar ADPI dat is zeg maar net zoals in American Pie films! Z'n huis met overal mensen het en het stinkt zo ergSmile

het stinkt like shit, overal troep, drank, eten, en van die hele grote vaten bier en z'n soort octobus met die armen als bierdingen en dan iedereen drinken totdat je neervaltSmile En we hebben beer pong gespeeld! en Cup something.het is echt geweldig en de gameSmile Wij zaten in de student section. En iedereen gaat helemaal crazy en staat te schreeuwen en dansenSmile!

I Love itSmileIk ga vanavond ergens uiteten en nog beetje rondlopen en dan waarschijnlijk een uur op bed liggen chillen beetje tv kijken muziek luisteren en dan daarna PARTY'NSmileSmileDe foto's komen later hier wel wat turnfoto's bijgevoegd!Sanne Postma (11-10-2008)
sanne.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.200.27.215
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.