< Terug naar de voorpagina <

Spirit week!

Dit bericht van Sanne is automatisch gekopieerd vanuit haar weblog. Klik hier om het origineel te bekijken.


Wat is spiritweek!?!

Spiritweek is dat je de hele week 'verkleed' naar school gaat. Elke dag is er een ander thema en veel leerlingen &leraren zijn verkleed en de lokalen en gangen zijn versierd. Elke 'grade' (leerjaar) heeft zijn gang versierd met die kleur.

Maandag was het thema sport! Iedereen had sportshirts en shorts aan, voetbalsokken, sommige kinderen hadden footballhelmen op je kan het zo gek niet bedenken! Dit is de manier om duidelijk te maken voor welke club je bent!

Dinsdag was de kleurenoorlogSmile Elk leerjaar had een andere kleur! Mijn kleur (seniors) was groen. Ik had alleen een groen t-shirt aan maar er waren meiden met groene leggings/pantys, oogschaduw, haarbanden alles erop en eraan! Het zag er supercool uit!

Woensdag was 'de' dag waar iedereen naar uitkeek! 80's workout!

Oftewel: XL t-shirts/sweaters, zweetbandjes, gympies, haarbanden en beenwarmers. En dan alles nog in felgekleurde kleuren die niet matchen! Het was echt hilarisch! Met name ook hoe sommige leraren verkleed waren en dan ook schamend toegaven dat ze niks gekocht hadden maar alles gewoon uit de kast geplukt hadden, en ooit 1000jaar geleden gedacht hadden dat het cool was en het ook echt zo gedragen hadden! Mijn psychologie lerares had zelfs een foto van zichzelf en haar vrienden hoe ze eruit zagen toen ze onze leeftijd was! Dan krijg je toch wel een ander beeld van je lerares XD!

Donderdag was CLASH day! Oftewel alles wat niet matchedSmile Vreselijke kleuren,patronen & accesoires bij elkaar! Ook een hilarisch effect!

Vrijdag is Lancerday! (Lancer is onze schoolmasscote). Tijdens Lancerday ga je verkleed in de kleuren van de school (colombia blue, black&white). en aan het einde van de dag is er een parade. Dit jaar bestond de school 50jaar dus er was een extra grote parade. Ze hadden oudleerlingen/leraren uitgenodigd en elk leerjaar maakt z'n eigen 'float' een float is zeg maar z'n paradekar die je ook met Carnaval ziet. Veel oudleerlingen kwamen terug en hadden hun eigen float. Het zag er allemaal supercool uit!

Ik had donderdagavond meegeholpen aan de Juniorfloat (5deklas). Ons thema was 'Landing on the moon' het was een beetje dom en we wisten niet echt wat we moesten maken dus we hadden onze kar zilver gespoten en overal zilverfolie omheengewikkeld. We hadden 1cool ding en dat was de raket die de lucht in kon schieten. Maarja wat gebeurde er donderdagavond... ineens waren er seniors met paintball en waterpistolen die ons gingen beschieten dus iedereen natuurlijk gillen en de float proberen te beschermen. (Niet gelukt natuurlijk) Die stomme seniors hadden onze raket gestolenSmile! dus we hadden niet echt iets cools meer, en ook geen zin om iets nieuws te bedenken.De parade de volgende dag was evengoed supercool! Eerst hadden we besloten om onderaan te gaan kijken naar alle paradefloats totdat Ben belde van dat er niemand was bij de float. Dus wij omhoog geracete en onderweg in de truck van de float geklommen. We zaten echt met ze 25in de truck te schreeuwen en gek te doen het was echt superlachen!Zaterdag moest ik om 9 uur op school zijn voor kreeftenverkoop! Er waren 1000 leefende kreeftenSmile en wij moesten ze verkopen! Weet je hoe eng die beesten zijn! Heb er 1 aangeraakt en toen belsoten dat ik het geld zou regelen.

's Avonds was homecoming

Ik ging niet naar de dance want dat schijnt saai te zijn. Dus ik, Amilia en 3 jongens op naar een feestje 'pre' party was wel gezellig. Na een tijdje gingen we weg want de 'afterparty's waren begonnen.Het feest ('de' afterparty) was echt de bom! Iedereen ging los! Op Nederlandse House music! En ze wisten niet wat ze hoorde, ik heb een hele lijst voor wie ik allemaal muziek moet branden XD! Het was echt geweldigSmile

Daarna nog naar Max Sweets feest. Feest was echt laime! naja daarna bij amilia geslapen en de volgende ochtend was ik zo BRAKSmile!Maandag hadden we turnwedstrijd voorrondes van de staatkampioenschappen (Junior Varsity)! Dus dat is zeg maar heel goed dat we dat gehaald hadden. En we zijn nog 2de geworden ookSmile! Ik had een 7.8 op de pegasus voor mijn overslag. Lindy een vriendin van mij is eerste geworden op de evenwichtsbalk dus dats ook supergoed!Gister waren de voorrondes voor staatskampioenschappen voor Varsity! Er zijn 7 scholen en er gaan er 4 door. En de eerste 6 all around.

Vorige week waren we er nog zeker van dat we staat zouden halen maar tijdens een andere wedstrijd heeft onze beste turnster haar ACL verdraaid iets met je kniebanden ofzo. Dus die ligt eruit! Nu kwam het dus heel erg neer op een ander meisje en Lindy van JV moest opeens Varsity doen! Nou het was gister dus heel spannend tot het laatste moment maar we hebben het gehaaldSmile Ons team was 3de! Ze gaan dus door naar de Staatskampioenschappen en gaan dan ook ergens in hotel slapen enzo supergaaf. Ik weet niet of JV gaat kijken want het is heel ver rijden en hotel is alleen voor Varsity.Naja mijn les is bijna over dus ik ga weer stoppen zal later wat foto's van 80's workout plaatsen!Xxps. het is hier nu ineens superkoud! Vorige week was het nog 20graden en nu vriest het 's nachtsSmileSanne Postma (29-10-2008)
sanne.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.200.27.215
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.