< Terug naar de voorpagina <

Inauguration!

Dit bericht van Sanne is automatisch gekopieerd vanuit haar weblog. Klik hier om het origineel te bekijken.


Yesterday we wrote history! America did! Yesterday was the inauguration of the first black president from the United States of America!Hebben jullie het allemaal gezien?! Ik wel hoor, op school hadden leraren de mogelijkheid om het te kijken, maar mijn docent wilde het niet zien want die was voor McCain.

Dus om 10uur Adam, Amilia &ik snel naar huis gereden om het op tv te zien! Het deed me een beetje denken aan koninginnedag. Al die mensen eromheen die je toch niet echt kent, en dan eindelijk de Obama girls, oh en dan heb je natuurlijk nog de Bush family, en dan eindelijk Michelle obama.. en dan na een half uur iedereen behalve de president-elect voorbij heb zien komen, daar is dan eindelijk Obama.. nou en dan nog wat toespraakjes, een concertje.. en eindelijk sloeg de klok 12uur! En was hij officeel de president zelfs zonderdat hij de oath had afgelegd..

Ja, de oath wat moet je daar nou over zeggen. Die ging goed mis! XDMaarja, hij is de nieuwe president en dat kunnen we d ekomende 4jaar niet veranderen. Bush is weer opgerot terug naar Texas en de White house of moeten we tegenwoordig Black house zeggen, heeft z'n nieuwe bewoners!Gaat obama het waarmaken? We gaan het zien, ik weet het niet, hoop het wel want het gaat heeeeeeeeeeel slecht met de economie!dit was even eensnel saai stukje! Binnenkort meer! doeiiiSanne Postma (22-1-2009)
sanne.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.200.27.215
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.