< Terug naar de voorpagina <

ffe update!

Dit bericht van Sanne is automatisch gekopieerd vanuit haar weblog. Klik hier om het origineel te bekijken.


Halloootjes

Hoest leventje inNL?Raar jongen! ik ben nu 16Smile Voel me helemaal nietzo, ik weet niet wat ik me voel.. ik voelde me allang geen 15meer rondhangende met 17/18jarige. Maargoed.. ik voel me ook geen 16! Dat klinkt zo ouDSmileMaar goed, kan hier met 16 (legaal) nog steeds geen fuk, want heb nog geen rijbewijs. Weet ook niet of ik een legaal rijbewijs ga halen, want dat kost tijd en geld, en moet ik al die amerikaanse shitregels gaan leren (heel anders dan in NL).Al die pubers hier die als gekken rijden, tussen omaaatjes door. En dan knallende muziek uit de speakers dat je je voor geen bal kan concentreren. RESPECT voor autorijders!

nooit gedacht dat het zo ingewikkeld zou zijnOke nu een lang verhaal.. vorig jaar had mijn school een homo homecomingqueen. En daar was dus een artikel over in de krant verschenen en nu is er deze hele beroemde gast Fred Phelps. En Fred Phelps haat homo's! En hij protesteert waar die maar kan. Op begravenissen van homo's, op het werk, overal. Zijn hele familie is advocaat en ze weten precies wat ze kunnen maken en wat niet. En zodra iemand iets zegt wat niet mag of er breekt een gevecht uit. Klagen ze hem aan en zo verdienen ze hun geld.

Maargoed, Fred Phelps en ze crew kamen dus naar onze school om te protesteren. En de school was heel erg bang dat het zou uitbreken tot iets vreselijks of dat iemand iets verkeerd zou doen. Want het was al overal op het nieuws geweest en aangedkondigd. Dus niet alleen onze school wist ervanaf. Scholen in de hele buurt waren erover aan het praten, de universiteiten. Kort om, het was BIG NEWS.

De politie verwachtten 2000mensen. Sommige scholen hadden hun leerlingen verboden om erheen te gaan omdat dat was wat Fred Phelps wil. Aandacht!

Maar de school had het omgedraaid in iets positiefs. We hadden bedacht dat we geld zouden geven voor elke minuut dat ze er waren. En dat dan aan aidsfonds zullen schenken. (FP haat het aids fonds. Hij wil dat alle homo's aids krijgen en dat ze doodgaan). Maargoed, tijdens studiehal hadden leerlingen iets van 10cent per minuut gegeven. Naja als je nagaat 2000 leerlingen is dat al 200 dollar per minuut. Nou waren erook nog andere dingen. Kortom het kwam erop neer dat we rond de 300dollar per minuut zouden ophalen!

FP+crew stonden aan de overkant van de school met borden: GOD HATES YOU! YOU'LL GO TO HELL! things like that.Wij stonden met borden: Love is Love, bordjes met foto's van Kati Perry erop en de tekst I KISSED A GIRL, AND I LIKED IT! & Thanks FP AIDS LOVES YOU2!

De hele dag lang had iedereen in school alle roze en alle vorlijke kleuren aan, armbandjes werden uitgegeven. Tijdens te anti-protest werd het schoollied gezongen, jongens verkleed als de YMCA dansend op de muziek, het was 1groot hippie festijn! Toeterende mensen bij de bordjes : HONK 4HOMO!

Leraren, leerlingen, ouders, homo's, hetero's blacks & whites! Iedereen was 1 against FP! Het was een geweldige ervaring. Niks liep uit op een gevecht of iets naars. Na 45min. zijn ze weggegaan. Het geld wordt nog steeds geteld. Vrijdag hadden we al 5000 dollar bij elkaar! En de rest wordt deze week nog ingezameld! We just wanted to say: Thank you Fred Phelps!Nou dat was een hele belevenis! Afgelopen week was East helemaal into Charity!

Donderdag avond was er een coalition concert voor 'Love 146' dat is de sexslaverij in Azie! (zie [www.love146.org]

Bands van de school speelden, er werden tshirts verkocht en andere goede dingen. Het was een gezellige geslaagde avond!Zaterdag was het 22gradeSmile We zijn de hele dag in het park geweest, lekker rondgehangen. Iedereen chille, veel mensen wiet roken (niet normaal) jongens gitaar gespeeld en wij lekker in het gras gelegen.. relaxt..'s Avonds, zijn we voor mijn verjaardag uit eten geweest in een heel sjiek restaurant, moesten we jurkjes aan enz.

Whiteker had de nieuwe auto van haar zusje. Een grijze Jeep waar het dak vanaf kon enz! Dus wij met knallende muziek door de straten! Supergaaf, wapperende en haren, natuurlijk heel veel jongens aandacht!Heerlijk gegeten. Toen terug naar Lois meisje in amilias straat had een feestje dus wij dachten laten we Jessies auto gaan verklooien (dat is hier heel normaal, elkaars auto's vies maken!) (vorige week hadden we tijdens studiehal Tims car volgespoten met slagroomSmileSmile Dus wij naar Jessies auto met pindakaas en tomatensaus willen we net over de auto gooien komen ze naar buitenSmile Dus wij vet hard wegrennenSmile

Was vet grappigMaargoed ik heb morgen 3proefwerkenSmile Duits, Engels (literatuur bleh!) & wiskunde!

Dus ik ga lerenSmileLove ya!

ps dinsdag is papa hierSmile Gaan we skien in Vail (Colorado) I'm so excitedSmileSanne Postma (9-2-2009)
sanne.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.200.27.215
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.