< Terug naar de voorpagina <

Springbreak!

Dit bericht van Sanne is automatisch gekopieerd vanuit haar weblog. Klik hier om het origineel te bekijken.


Heeeeeeeey lieve mensen!

Daar ben ik weer, jullie hebben een paar weken geleden al kunnen genieten van de voorjaarsvakantie. Voor mij was het dan vorige week ook eindelijk zo ver! Donderdag ben ik afgerezen naar Orlando, Florida, Disneyworld om precies te zijn

Het was een groot succes, allereerst wat is het gaaf om in z'n 'magische', ontzettend 'neppe' wereld rond te lopen! Van heksen tot princessen van draken tot aan MickeyMouse! I loved it!We hebben EPCOT bezocht, dat is een disneypark met een paar atracties, maar over het algemeen, de landen van de wereld. China, Italie, Frankrijk, Canada, Duitsland, Japan, Mexico, USA en nog een paar. Heerlijke brautwurst gegeten en van het vuurwerk genoten!

Zondag waren we in 'the Magic Kingdom' dat is te vergelijken met Disneyland in Parijs! Alle disneycharacters lopen rond, lange wachtrijen (maar de moeite waard!) zeker met een FASTPASS! Nieuw fenomeen, echt een uitvinding. Je klikt je kaartje dan krijg je een kaartje dat zegt wanneer je terug moet komen en hoppakee, jij loopt zo langs de lange lijnen heen de attracties in! De magic Kingdom was open tot 3uur 's ochtends, nou zijn er natuurlijk maar heel weinig mensen die tot zo laat daar bijven, dus op het einde mochten we gwn in de achtbaan blijven zitten van die jongens want er was toch niemand anders! Maar na 5x dezelfde achtbaan was het toch wel tijd voor ons bedje! Volgende dag lekker lang uitgeslapen!Hier nog wat foto'sSmileSanne Postma (25-3-2009)
sanne.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.200.27.215
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.