< Terug naar de voorpagina <

Nieuwe extra website en e-mail addressen.

Hallo allemaal,

Sinds vandaag heeft iedereen met een @vietors.com adres automatisch er ook @v8or.nl en @v8or.com bij gekregen. Bovendien is de familiewebsite nu ook via [www.v8or.nl] en [www.v8or.com] bereikbaar (en je mag www. zelfs weglaten - dus je hoeft nu nog maar 7 tekens in te voeren om bij ons te komen, jeej!).

Voor wie het niet weten: "v8or" was de manier dat Hans altijd uitlegde aan Engels sprekenden hoe je onze achternaam moet uitspreken. Dus - als eerbetoon aan hem en omdat het lekker kort is (en zonder die irritante S erachter, omdat Viëtor.com al bezet was...) werkt dat alles vanaf vandaag.

Om e-mail te ontvangen op je nieuwe adressen hoef je niets te doen (als je al een @vietors.com adres had, dus - wil je er één en heb je die nog niet? Stuur me even een mailtje en ik regel het voor je). Wil je echter e-mail kunnen versturen vanaf de nieuwe adressen, zal je even in de gmail settings moeten gaan, en dan onder "Accounts" bij "E-mail versturen als" je nieuwe adres toevoegen. Vanaf dan kan je er ook mee versturen.Jaron Viëtor (12-5-2013)
jaron.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 100.26.176.111
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.